Skip to main content

Digital- & offsettryk

Digital- & offsettryk

Priser på digitaltryk og print af standard tryksager. I prislisten er der kun priser op til et oplag på 1000 stk. Hvis oplaget er større kan det i de fleste tilfælde være billigere at få din opgave offsettrykt. Så har du en opgave, hvor oplaget er større, skal du endelig kontakte mig for et uforbinde tilbud på din opgave. 

Priserne vil blive opdateret løbende. Grafisk Frihed tager højde for evt. trykfejl og prisændringer.

Digitaltryk og print i Kolding

Grafisk Frihed har i huset en Xerox DocuColor, som kan køre digitaltryk i meget høj kvalitet. Det er en professionel grafisk digital maskine, som klarer opgaver i små oplag uden problemer og til en fornuftig pris.
Papirtykkelser: 100g, 120g, 160g, 200g og 300g papir i silk kvalitet.
Maksformat A3 i overstørrelse - format 450x320.

Står du og mangler print eller tryk af en opgave, så er Grafisk Frihed et godt valg. Det kan være print af brevpapir, visitkort, flyers, manualer, foldere i A4 og A5, plakater, postkort, indbydelser eller print af skoleopgaver eller eksamensopgaver.

Efterbehandling - spiralryg og Unibind indbinding
Har du en opgave på flere sider er det også muligt at få den efterbehandlet med spiralryg eller en UNIBIND indbinding. 
Priser på ovenstående er ikke på plads endnu, men vil snart være synlig i prislisten nederst på siden. Men kontakt mig endelig, hvis du står og mangler en pris på din opgave.

Priser på digitalprint og tryk
Ovenover kan du se diverse priser på digitalprint og tryk. Finder du ikke lige prisen på din opgave, skal du endelig bare kontakt mig, så finder vi ud af det.

Offsettryk

Grafisk Frihed kan også være behjælpelig med diverse offsettryk af grafisk materiale. 

Offsettryk bruges når kvaliteten skal være i top. Det er også billigere end digitaltryk ved større oplag, men leveringstiden er lidt længere.

Med et bredt netværk af seriøse og dygtige leverandører og stor kendskab til branchen er Grafisk Frihed et godt valg. Det kan være en jungle at finde frem til hvilken leverandør man skal vælge til ens tryksag og hvilken kvalitet, den enkelte leverandør leverer. Hvis du vælger Grafisk Frihed til at styre din trykopgave er det din sikkerhed for levering og kvalitet i sidste ende.

Kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få et uforbinden tilbud på din trykopgave.