Skip to main content

Hvem er giraffen

Hvem er giraffen

Den krøllede hjerne og person bag Grafisk Frihed er Peter Kehlet. 
Grafisk Frihed er en lille grafisk tegnestue etableret i 1999 i privaten på Løgervej 47 i Agtrup - Sdr. Bjert. Nu ligger virksomheden i Kolding - Smedegade 5 er nu det kreative hus for Grafisk Frihed. 

Grafisk Frihed lægger vægt på en meget personlig kontakt og udarbejder stort set alt indenfor grafisk materiale, logodesign, websites, bilreklame, skiltemateriale, plakater, tryksager og digitalprint.

Jeg servicerer både store og små virksomheder samt private. Et bredt samarbejde med mange forskellige brancher og kompetencer giver en fordel for dig. Du behøver kun, at henvende dig et sted.

Grafisk Frihed er ikke et reklamebureau, men en grafisk tegnestue. Jeg betegner mig selv som en grafisk håndværker. Ingen grund til at opdigte et fancy engelsk navn som titel - når det er, hvad det er - håndværk. Her finder du en helt-nede-på-jorden atmosfære med seriøs tilgang til det grafiske arbejde og kreative løsninger. 

Med over 30 års brancheerfaring - og en bred viden indenfor fagområdet - er min styrke, god service, fleksibilitet, et solidt branchenetværk og kreativ sans - noget enhver kan drage nytte af.