Skip to main content

Webdesign i JOOMLA

Webdesign i JOOMLA

Står du og mangler en hjemmeside/website, så er det også noget Grafisk Frihed kan være behjælpelig med. Alle hjemmesider laves i responsiv design, som tilpasser sig alle platforme og mobile enheder.

Grafisk Frihed opbygger websites i Joomla. Det er et Open Source CMS system. Systemet har en høj sikkerhed og stabilitet. Der udvikles hele tiden på Joomla og det hører til et af de mest populære systemer i verden.

Når du vælger Joomla er du ikke bundet af et fast webhotel. Du bestemmer selv, hvor den skal være hostet. Dermed bestemmer du også selv dine faste månedlige udgifter.

Du får udviklet en hjemmeside til en engangspris udfra et tilbud. Du vil efterfølgende selv kunne vedligeholde og ændre på siden. Kræver selvfølgelig øvelse og indsigt i systemet, men det kan læres.
Jeg bruger yootheme’s platform, som er meget brugervenlig og nemt at gå til. Med en enkelt guide har du trin for trin, hvordan du griber det an.

Man skal se en hjemmeside som et produkt, der hele tiden udvikles på. Derfor synes jeg at Joomla er det rigtige valg. Der er endeløse muligheder med dette system.